OK


Bemutatkozás

Nyomtatható verzió  

A Generali Egészségpénztár 2002-es megalakulása óta a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott ellátásokat pótolva illetve azokat kiegészítve, az egészség védelmét elősegítő ellátásokat hivatott szervezni, finanszírozni. A pénztár célja az egészséges életmód kultúrájának terjesztése, ezen keresztül a tagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek az egész család egészségmegőrzését, betegségmegelőzését illetve a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

Tovább bővítve a tudatos öngondoskodás lehetőségét tagjaink részére 2016-tól az önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is felvettük a választható lehetőségek közé, így nevünk Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárra változott.

2017-től elindítottuk kártyaközpontunkat, ahol 20 000 saját kártyabirtokos pénztártag számára biztosítjuk a kártyaelfogadás lehetőségét országszerte közel 6000 partnerünknél. Kapcsolatban állunk a Magyarországon működő legnagyobb bankokkal és POS üzemeltető hálózatokkal tagjaink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében.

Partnereink körében egyre népszerűbb elektronikus számlarendszerünk, melynek segítségével 10 egészségpénztár felé továbbíthatják számláikat. Kizárólagos elektronikus számlakibocsátást végzünk saját pénztárunk részére, valamint a piacon egyedülállóként biztosítunk lehetőséget a Patika Egészségpénztár, az Új Pillér Egészségpénztár és az Izys Önsegélyező Pénztár részére elektronikus úton történő számlatovábbításra.

Ügyfeleink a számlaadatok jelentős részét webszervíz segítségével küldik tovább rendszerünkbe, így komoly tapasztalatokkal rendelkezünk patikai rendszergazdák és SAP rendszerből érkező számlaadatok kapcsán is. Gondoltunk azonban a kisebb vállalkozásokra is: kifejezetten egészségpénztári számlázásra kifejlesztett szoftverünk segítségével ők is élhetnek az elektronikus számlázás lehetőségével, az egyszerű és gyors pénztári elszámolás érdekében.

 Kapcsolódó cikkek:

- Elektronikus Számla Rendszer

Kapcsolódó letöltések:

EPeR felhasználói leírás (2312 Kbyte)
Új szolgáltatók

Irinyi János Gyógyszertár Fiókgyógyszertára

Irinyi János Gyógyszertár

544. sz. Vision Express Optikai Szaküzlet

Globe Medical Center

Herbária 188. sz. üzlet

Herbária 163. sz. üzlet

Herbária 180. sz. üzlet

Herbária 45. sz. üzlet

Corvin Egészségközpont

Felsőörs Fiókgyógyszertár

Partnereink