OK


Dimenzió EP beolvad az MKB-Pannónia EÖP-be
2017.12.28.

Nyomtatható verzió  

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2018. január 1. nappal beolvad az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztárba.

A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár működését az átalakulás nem érinti, és a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár szerződései továbbra is érvényesek és hatályosak.

A Dimenzió Egészségpénztár által kiadott egészségpénztári kártyákat tagjaik utoljára 2017.12.31. 23:59 óráig használhatják.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztárral kötött Egészségpénztári szolgáltatói és kártyaelfogadói szerződésük továbbra is érvényben marad annak érdekében, hogy a beolvadást megelőző időszakról kiállított számláik elszámolásra kerülhessenek.

Amennyiben eddig postai úton továbbították számláikat, úgy kérjük, hogy a 2017.12.31-ig történt Dimenzió egészségkártyás vásárlásokról továbbra is Pénztárunknak küldjék (Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár – Budapest 1930) a Dimenzió Egészségpénztár nevére és címére kiállított számlákat.

A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárral megkötött Elektronikus számla szolgáltatási szerződésük továbbra is hatályban marad, így a Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár részére év végén vagy esetlegesen pótlólag kiállított számláikat még 2018. első hónapjaiban is továbbíthatják. A többi pénztár esetében a számlák továbbítását a korábbi igényeiknek megfelelően, változatlanul végezzük.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár az utolsó utalást 2017.12.27-én teljesítette, ezt követően az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár egyenlíti ki számláikat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadása miatt a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárral kötött Kártyaelfogadói szerződés 3. számú melléklete 2018.01.01-től módosul, melyet a www.generalikartya.hu weboldalról tölthetnek le. A szerződés minden további része változatlan formában marad hatályban.

A fentiekkel kapcsolatos kérdéseik esetén a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár valamint az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár munkatársai az alábbi elérhetőségeken állnak szíves rendelkezésükre:

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár:

Telefon: (1) 452 5444
Fax: (1) 452 3570
E-mail: epszolgaltato.hu@generali.com

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár:

Telefon: (1) 268-7322
Fax: (1) 268-7002
E-mail: szolgaltato@mkbep.hu
Honlap: www.mkbep.hu

Üdvözlettel:

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár<< Vissza a főoldalra
Új szolgáltatók

Nyugati Zöld CT

Fogarasi Gyógyszertár Kft.

Brand New Dent Fogászat

Béke sugárút Optika

Czeizel Intézet - Postnatal

Matrackuckó Szombathely

Herbária 143. számú szaküzlet

Iván Implantklinika

Segítő Mária Gyógyszertár Rédicsi Fiókgyógyszertára

Segítő Mária Gyógyszertár Lovászi Fiókgyógyszertára

Partnereink