Partnereink

Tájékoztató az MSePrintert használó partnereink részére
2015.10.08.

Tisztelt Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MediSmart Kft. az MSePrinter szoftverét 2016.01.01-tõl kivezeti, annak üzemeltetését megszünteti.

 

Azon a Partnereinknek, akik szeretnék az online számlatovábbítás lehetõségét továbbra is igénybe venni, lehetõségük van az EPeR online számlázó programunkra áttérni, melyrõl a http://www.elektronikus-szamla.hu/Eper oldalon tájékozódhatnak. A program a weboldalunkról letölthetõ, használatára az érvényben lévõ Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerzõdésben foglalt díjak érvényesek. A jogszabályok lehetõvé teszik több számlázó program párhuzamos használatát, vagyis régi számlázó programjuk mellett ezt a szoftvert is bátrán használhatják.

 

Azon partnereink esetében, akik nem kívánják az EPeR online számlázó szoftverünket igénybe venni, az Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerzõdését 2016.01.01. hatállyal felmondjuk.

 

Az MSePrinter szolgáltatást a 2/2015. (II. 3.) NGM rendelet miatt vezetjük ki, melynek értelmében 2016. január 1-jétõl számos ponton változik azoknak a jogszabály által meghatározott követelményeknek a köre, amelyeknek az adózó által használt számlázó programoknak meg kell felelniük.

 

Ha kérdésük van, kérjük, küldjék el az eszamla@medismart.hu email címünkre. Amennyiben személyesen szeretnének kérdezni, hívják a 06-20-2574-874 telefonszámot.

 

Bízunk benne, hogy az EPeR számlázó szoftverünk elégedett ügyfelei között köszönthetjük Önöket!

 

Üdvözlettel, 

      

                                                       MediSmart Kft         

                                                         Hausz Gyula

                                                  ügyvezetõ igazgató



<< Vissza a hírek listába




Új szolgáltatók

Kidsvital Gyermekorvosi Központ

Brill Optika

Napsugár Gyógyszertár

3 Csepp Kft.

Aranykakukk Gyógyszertár

Femcare Opera

FM Radiológiai Központ

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum





Partnereink