Partnereink

Szolgáltatói tájékoztató
2012.09.20.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy küldöttgyûlésének döntése alapján a Postás Egészségpénztár 2012. október 1-én beolvad az OTP Országos Egészségpénztárba.

Levelünkkel szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek az átmeneti idõszak teendõivel kapcsolatban, így összefoglaljuk a beolvadásra vonatkozó legfontosabb tudnivalókat.

Egészségkártyák használata

A Postás egészségkártyák 2012. szeptember 30-án éjfélig használhatóak, ezt követõen a kártyákon már nem áll rendelkezésre fedezet. A Postás Egészségpénztár jelenlegi tagjai október 1-tõl már csak az OTP Országos Egészségpénztár által biztosított OTP Cafeteria kártyával tudnak majd fizetni. Kérjük, hogy október 1-tõl ne próbálkozzanak Postás egészségpénztári kártya lehúzásával.

Számlák kiállítása

Postás Egészségkártyával történt vásárlások esetében a számlát továbbra is a Postás Egészségpénztár nevére és címére (1133 Budapest, Váci út 110.) kell kiállítani.

Számlák továbbítása - papír alapú számlák

MediSmart Kft a papír alapon beküldött számlák feldolgozását 2012.09.25-ig végzi, tehát a 24-ig átvett számlákat tudjuk feldolgozni. Ennek megfelelõen kérjük, hogy szeptember 20-át követõen, a Postás Egészségpénztár nevére kiállított számláikat a biztonság kedvéért már az OTP Országos Egészségpénztár (1369 Budapest 5. Pf. 362.) részére postázzák.

Számlák továbbítása - elektronikus számlák

Partnereink megbízása alapján elektronikus számlát 2012. szeptember 25-én éjfélig állítunk ki. Az ezt követõen, de legkésõbb 2013. március 25-ig beérkezõ számlaadatok alapján már hagyományos, papír alapú számla készül, amit természetesen továbbítunk az OTP Országos Egészségpénztár részére a mihamarabbi kifizetés érdekében.

Amennyiben valamilyen oknál fogva egy Postás egészségkártyával történt vásárlásról nem készült elektronikus számla, úgy megbízásuk alapján, a továbbított nem adóügyi bizonylat adatait felhasználva vállaljuk papír alapú számláik kiállítását 2013. március 25-ig.

Utalás

A Postás Egészségpénztár a MediSmart Kft-hez szeptember 24-én, papír alapon beérkezett számlák utalását vállalja szeptember 26-ig, elektronikus számlák utoljára szeptember 28-án kerülnek kifizetésre. Ezt követõen jogutódként már az OTP Egészségpénztár fizeti ki november 1-tõl a Postás Egészségpénztár számláinak ellenértékét.

Szerzõdésünk 4. számú melléklete

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beolvadás miatt módosul Szolgáltatói és Kártyaelfogadói szerzõdésünk 4. számú melléklete, mely szerzõdött egészségpénztári partnereink legfontosabb adatait tartalmazza. Az új mellékletet a http://www.medismart.hu/letoltheto.php?a=download&id=7 weboldalról tölthetik le.

A beolvadással kapcsolatos további információkat a http://posta.hu/egeszsegpenztar weboldalon találják.

Felmerülõ kérdéseikkel kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetõségeken:

e-mail: medismart@medismart.hu
fax: 1/236 03 58
telefon:1/236 03 57

Üdvözlettel:

 

Bolgár Iván
ügyvezetõ
MediSmart Kft.
Kiss Zsuzsanna
ügyvezetõ
Postás Egészségpénztár



<< Vissza a hírek listába




Új szolgáltatók

Kidsvital Gyermekorvosi Központ

Brill Optika

Napsugár Gyógyszertár

3 Csepp Kft.

Aranykakukk Gyógyszertár

Femcare Opera

FM Radiológiai Központ

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum





Partnereink